Allasajanlat

TeleworkTeam | Továbbra is az Ön szolgálatában ...

TeleworkTeam | 2011 - 2018

IV. Évfolyam | 06. HónapÁtalakulunk! Hamarosan jelentkezünk a részletekkel! - Állásajánlat

Slide 1 jFlow Plus Visszatérés...
Úgy búcsúzom el a várostól, ahogy mindig:
Abban a tudatban, hogy bármikor meggondolhatom magam és visszatérhetek.
Coelho, Paulo
Slide 2 jFlow Plus A siker titka ...
Az lehet sikeres, aki tesz is valamit, mialatt a sikerre vár ...
Edison, Thomas
Slide 3 jFlow Plus Elpazarolt idő ...
A sikeres ember az alatt az idő alatt halad előre, amit mások elpazarolnak ...
Ford, Henry

-->


A jövő héten egyre többfelé lehetnek mínuszok

Budapest, 2015. október 25., vasárnap (MTI) - A jövő héten egyre többfelé esik fagypont alá a hőmérséklet, helyenként még a legmelegebb órákban is 10 Celsius-foknál hűvösebb időre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn kora reggelre főleg a Duna-Tisza közén és Nógrád megyében többfelé képződik köd. Napközben az ország északkeleti felén változóan, kisebb körzetekben átmenetileg erősen felhős lesz az ég, másutt kevesebb felhő és többórás napsütés valószínű; a leghosszabb napos időszak a délnyugati megyékben lehetséges. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 2-7 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben és a Tápióság környékén mínusz 1, plusz 1 fok is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 15 fok körül alakul, csak a párásabb, illetve felhősebb körzetekben lehet ennél kissé hűvösebb.

Kedd reggelre az elvétve kialakuló ködfoltok délelőtt feloszlanak, ám a Nyugat- és Dél-Dunántúlon tartósan megmaradhat az alacsonyszintű felhőzet. Csapadék nem várható. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet, de a Nyugat-Dunántúlon várhatóan lesznek helyek, ahol nem hűl 6, 7 fok alá a levegő. Napközben 10-16 fokig melegszik a levegő.

Szerdán Nyugat- és Dél-Dunántúl egy részén tartósan zárt maradhat a felhőzet, másutt a ködfoltok feloszlása után gyengén felhős, napos időre van kilátás. Csapadék nem várható. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 6, a maximumhőmérséklet 10-17 fok között alakul.

Csütörtökön a Dunántúl nyugati és déli részén helyenként gyenge eső előfordulhat, másutt nem várható csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-8, a legmagasabb hőmérséklet 11-17 fok között alakul.

Pénteken és szombaton a ködfoltok feloszlása után gyengén felhős, napos időre lehet számítani. Csapadék nem várható. Pénteken a leghidegebb órákban 1-7 fok lehet, napközben 12-17 fokig melegszik a levegő. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet 0 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet 10-15 fok között alakul.

Vasárnap az ország nagy részén gyengén felhős, napos idő valószínű, de kis körzetekben a köd csak lassan ritkul, illetve oszlik fel. Csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 8-14 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

bkdi \ bti \ brr

MTI 2015. október 25., vasárnap 14:42

Adsense középen vége -->

-->

Itt is megtalál minket!Előző kiadványaink

 

LegAlsó három cikk vége -->